HOME - Algemene voorwaarden

 • 0 Product(en) € 0,00

  •  Product In de winkelwagen

   Totaal € 0,00

Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van de webwinkel AandelenSelecteren.nl
 
Artikel 1 – Wie zit er achter de webwinkel AandelenSelecteren.nl
Ruerd Heeg
Benno Stokvisstraat 28, Amsterdam
E-mailadres: via contact formulier, of inspreken op 020 8946367. Indien nodig reply ik met een telefoonnummer waarop ik te bereiken ben.
Naam eenmanszaak: DynamoWorks
KvK-nummer: 34200777
 
 
Artikel 2 - Toepasselijkheid

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten via de webwinkel aandelenSelecteren.nl
 
Artikel 3 - Het aanbod
 1. Bezoekers van AandelenSelecteren.nl kunnen er nieuwe exemplaren en, indien voorradig, tweedehands exemplaren kopen van het boek Aandelen selecteren voor waardebeleggers: succesvol beleggen in ondergewaardeerde aandelen.
 2. De prijzen op de website zijn inclusief BTW.
 3. BTW kan verlegd worden voor zakelijke klanten buiten Nederland. Stuur daarvoor een bericht via het contactformulier op de website en wacht op een reactie alvorens de bestelling te doen.
 
Artikel 4 - De overeenkomst
 1. De overeenkomst komt tot stand door een bestelling te doen op de webwinkel AandelenSelecteren.nl. Deze overeenkomst komt tot stand door een bestelling te doen op AandelenSelecteren.nl alsmede deze bestelling op de aangegeven wijze elektronisch te betalen.
 2. Indien de klant niet vooruit wil betalen kan hij of zij via het contactformulier een afspraak maken om op bovengenoemd adres een bestelling te plaatsen, waar hij of zij na betaling het product ter plekke geleverd krijgt. In dat geval vervalt het herroepingsrecht uit het volgende artikel.
 3. AandelenSelecteren bevestigt vervolgens de overeenkomst door de klant op het door hem of haar opgegeven email adres een bevestigingsmail te sturen.
 4. Voor de verwerking van de order zal AandelenSelecteren.nl de volgende informatie elektronisch opslaan: de naam en het adres van de klant, het afleveradres van de klant, het emailadres van de klant.
 
Artikel 5 - Herroepingsrecht
 1. De particuliere klanten kunnen de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden gedurende 7 werkdagen vanaf de ontvangst van de bestelling.
 2. In de praktijk maakt de klant zijn of haar bestelling ongedaan door de bestelling terug te sturen naar bovengenoemd adres. Bij de zending doet hij of zij een brief met de volgende gegevens: het nummer van de bestelling, het email adres van de klant, de naam van de klant, het adres van de klant, het afleveradres van de klant, het bankrekeningnummer waarvan de bestelling betaald is, en het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag exclusief verzendkosten teruggeboekt moet worden, dan wel Paypal gegevens voor de terugboeking.
 3. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk indien het teruggestuurde product er bijvoorbeeld door het lezen zodanig uitziet is dat het product niet meer als nieuw boek te verkopen is via AandelenSelecteren.nl. In dat geval zal AandelenSelecteren.nl vragen of de klant onder betaling van verzendkosten alsnog het teruggestuurde boek wil ontvangen.
 4. Restitutie van het aankoopbedrag is evenmin mogelijk indien de terugzending na twee weken na de verzenddatum van de oorspronkelijke bestelling nog niet door AandelenSelecteren.nl ontvangen is.
 5. In alle andere gevallen zal AandelenSelecteren.nl binnen 12 werkdagen na ontvangst van de terugzending het aankoopbedrag inclusief de kosten van verzending naar de klant terugboeken.
 6. Indien de klant de aankoop ongedaan wil maken komen de kosten van terugzending voor zijn/haar rekening.
 7. Eventuele bank- of transactiekosten t.g.v. de terugbetaling door deze webwinkel zijn voor rekening van de koper bij terugbetalingen via Paypal of naar rekeningen buiten Nederland.
 8. Het recht op restitutie geldt alleen voor zover de klant hiervoor een IBAN rekeningnummer opgeeft van een in euro's genoteerde bankrekening binnen de eurozone dan wel een Paypal rekening.
 9. Voor verkopen naar landen buiten Nederland wordt alleen het aankoopbedrag minus de verzendkosten teruggegeven.
 
 
Artikel 6 - Aansprakelijkheid
 1. AandelenSelecteren.nl staat in voor de kwaliteit van het boek en de manier waarop het geleverd wordt.
 2. Gevolgschade, bijvoorbeeld door het doen van beleggingen met ongunstige resultaten na lezing van het boek, valt niet onder de garantie.
 
Artikel 7 - Levering en uitvoering
 1. Verzending van bestellingen gebeurt per post of koerier en vindt minimaal twee keer per week plaats. De klant heeft de bestelling dus in principe binnen een week in huis, maar meestal al veel eerder.
 2. Verzendingen worden altijd bevestigd met een email naar de klant. De klant dient een bericht achter te laten op het contact formulier indien hij of zij deze mail niet binnen 4 dagen heeft ontvangen.
 
Artikel 8 – Klachtenregeling en geschillen
 1. Klachten graag z.s.m. kenbaar maken via het contact formulier van de website.
 2. Klachten hebben hoge prioriteit bij AandelenSelecteren.nl, binnen 48 uur ontvangt u een reactie, maar meestal al veel eerder.
 3. Op alle aankopen van het boek AandelenSelecteren als waardebelegger is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.