HOME -

  • 0 Product(en) € 0,00

    •  Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00


Is het mogelijk om geld te verdienen op de beurs? Beleggen is niet zo simpel als veel mensen denken. Je moet er veel vanaf weten om succesvol te zijn. Onze oerinstincten maken ons bovendien slechte beleggers. Ook is het soms hard werken, er moet vooral veel over bedrijven gelezen worden.

Dit boek vertelt hoe onze instincten ons op het verkeerde been zetten. En waar je dan wel op moet letten.

Slechte beleggingen kosten gemiddeld meer dan goede beleggingen opleveren. Een groot deel van dit boek gaat daarom over het vermijden van slechte beleggingen.


Concreet worden vragen besproken als:

Welke financiële eigenschappen van een aandeel wijzen op een goede dan wel op een slechte beursweddenschap?


Hoe beleggen zeer succesvolle professionele beleggers? 

Welke managers zijn het beste voor je aandeel en welke moet je vermijden?

Welke bedrijven gaan (hard) groeien? En kun je daarin het beste beleggen?


Waar moet je op letten bij het lezen van jaarverslagen, persberichten en andere bedrijfsgegevens?

Klik hier om het boek te bestellen!

Skeptisch? ... klik dan hier.


Waarom is dit boek uniek?

Succesvol beleggen leunt op wetenschappelijk onderzoek en de tips van zeer succesvolle professionele beleggers. Kort gezegd behelst succesvol beleggen vier aspecten:

Succesvol beleggen = psychologie + kennis van langjarige beursstatistieken + tips van zeer succesvolle professionele beleggers gebruiken + interpreteren van bedrijfsinformatie.

De meeste boeken behandelen maar één of twee van deze vier aspecten. Voor zover ik weet is dit het enige boek dat al deze vier aspecten samen behandeld. Zelfs in het Engels bestaat er geen boek als dit.

In dit boek staat dus hetzelfde als in drie à vier andere boeken over beleggen. Door steeds to the point te blijven heb ik het aantal pagina's toch beperkt kunnen houden. Daardoor kost het veel minder tijd om dit boek te lezen dan om drie à vier vervangende boeken te lezen.

Niet veel boeken over beleggen hebben tenslotte het vermijden van slechte deals als uitgangspunt. Dat is jammer, want succesvolle professionele beleggers hameren er op dat het vermijden van slechte beleggingen cruciaal is voor een hoog rendement. Dit bedrijfssceptische boek is daarmee een verfrissende uitzondering op het bestaande aanbod van boeken over beleggen.

Staat er veel in?

Veel boeken over beleggen zijn in enkele bladzijden samen te vatten. Dit boek is geschreven als samenvatting van veel andere boeken en artikelen over beleggen. Daardoor is dit boek niet zo makkelijk in te korten of samen te vatten. Kopers van dit boek krijgen dus veel waar voor hun geld.

Klik hier om het boek te bestellen!

of ... klik hier voor meer informatie.