HOME - Reacties

  • 0 Product(en) € 0,00

    •  Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Reacties

Reacties worden pas gepubliceerd na toestemming van degene die gereageerd heeft.

13/05/2013 dr. J. van Duijn, o.a. voormalig directeur Robeco:

Ik had nog verzuimd u te bedanken voor uw boek 'Aandelen selecteren als waardebelegger'. Ik heb al wat in uw boek gelezen en moet zeggen: het is prettig geschreven. Waarschijnlijk heeft u zelf nog het meest van het boek geprofiteerd, want als je iets opschrijft, word je gedwongen je gedachten te ordenen.

Beleggen is lang niet meer zo populair als voor 2000, maar voor de echte belegger maakt het niet uit of hij nu in een bull market of bear market belegt. De materie is altijd even interessant. En als je maar lang genoeg belegt, maak je alle omstandigheden een keer mee.

Ik hoop dat u mensen met uw boek bereikt. Ze kunnen er hun voordeel mee doen.

13/05/2013 Bert Vreman, Hengelo:

 
Ik vind dit een boeiend en prettig leesbaar boek over beleggen in aandelen. Het bevat veel nuttige informatie, vooral over hoe je zo goed mogelijk kunt bepalen of een aandeel ondergewaardeerd is, dat wil zeggen relatief goedkoop. Het betoog wordt geillustreerd met vele interessante voorbeelden uit de beleggingspraktijk.

10/06/2013 Sipke-Jelmer van der Meulen, oprichter 123aandeel.nl:

 

Ik heb dit weekend grondig uw boek zitten doorlezen en ik ben erg enthousiast!
Voor de beginnende belegger, maar zeker ook voor gevorderden is dit een zeer interessant boekje. Ik vind met name de volgorde van hoofdstukken sterk en de uitgebreide beschrijvingen bij de verschillende begrippen. Er zijn zoveel aspecten die belangrijk zijn bij het beleggen dat het bijna onmogelijk is om dit allemaal te benoemen, toch heb ik het idee dat u een vrij volledig beeld schetst in uw boek. Doordat er ook veel voorbeelden worden gegeven en u vaak refereert naar onderzoeken en bekende beleggers krijgt de lezer naar mijn idee een goed beeld.

Kortom, ik vind dat het boek zeker een toegevoegde waarde creëert!

5/7/2013 Jan Timmer, oprichter dividendbelegger.nl:


Eindelijk een goed leesbaar naslagwerk in het Nederlands over waardebeleggen. Het is nu niet meer nodig de oorspronkelijke boeken met veel Amerikaans beleggingsjargon door te worstelen. De essentie over beleggen gezien vanuit de standpunten van verschillende beroemde beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fisher, Warren Buffet en vele anderen zijn goed weergegeven. Tevens geeft het boek veel aanvullende informatie over alles wat met beleggen heeft te maken. Meer heb je niet nodig!
Ik vind het een zeer toegankelijk boek en een aanrader voor iedereen die zich serieus in beleggen wil verdiepen.

4/9/2013 Ruben Schulkes, Noorwegen:

Het boek geeft een duidelijk en toepasbaar overzicht van de mogelijkheden die belegger heeft bij een rationele selectie van aandelen. Openbare en minder-openbare valkuilen worden toegelicht met duidelijke voorbeelden.

Een sterk punt van dit boek is de manier waarop beleggingstrategien van bekende beleggers als Warren Buffet en David Merkel onder de loep worden genomen. Ondanks het feit dat het niet mogelijk is om de kennis en erfaring van Buffet in 5 pagina's samen te vatten, wordt het toch duidelijk welke hoofprincipes Buffet toepast in zijn beleggingsstrategie.

Veel prive-beleggers zullen op meerdere punten de fouten herkennen die ze gemaakt hebben bij de aankoop van aandelen die verlies hebben opgeleverd.